Site5

Menu

Support Forums

Slider issues

Home Forums SimpleBright Slider issues

Tagged: 

This topic contains 39 replies, has 5 voices, and was last updated by  liuchunkai 5 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • Author
  • #1081

    Hi

    The issue I had with adding an image has resolved so thank you for that! Ive got 2 sliders, I’m expecting them to alternate but they are not. Do I need to do something else or shall I delete them and try again?

     

    Many thanks

     

    Emma

    #1089

    Gabi Schiopu
    Keymaster

    A link pls, we need to see the issue in action. Also make sure all slides added have status “published” etc.

    #1092

    Hi Gabi

    http://www.beeheard.co.uk/admin/wp-admin/edit.php?post_type=featured

    The sliders are just a test I’m having some art work done so I’ve had to re-size these images to fit!

     

    Thanks

    Emma

    #1093

    Gabi Schiopu
    Keymaster

    What you gave me is a link to your admin πŸ™‚Β  i can’t see something like this, also going to the actual url, http://www.beeheard.co.uk, i get a 1-2-3 welcome page :).

    #1127

    Hi Gabi

     

    Sorry about that! Β The link is now working http://www.beeheard.co.uk

     

    Thanks

    Emma Β πŸ™‚

    #1128

    Gabi Schiopu
    Keymaster

    For the slider simply one image is available. try delete the other slide and redo it ..or, better, delete all the current slides and redo them.

    #1142

    Hi Gabi

     

    I’ve removed them both and reloaded them but only the last slide shows? Any ideas please?

    Thank you

    Emma πŸ™‚

    #1159

    bsahin
    Keymaster

    Hey if you want to slider works properly you should minimum 2 slides in the slider panel. Thats all. After this operation your slider must works properly.

    Thanks.

    #1168

    Hi Bsahin

    I have got too sliders but one isnt publishing properly – I’m going to re-install the theme to see if this helps!

    Thank you

     

    Emma πŸ™‚

    #1171

    bsahin
    Keymaster

    Hey Emma did you try this:

    go to this link first http://www.beeheard.co.uk/wp-admin/edit.php?post_type=featured then you can click all slider check box which want to use publish them and than you can select “Edit” at the top “Bulk Actions” selectbox. than click “Apply” button and chang status them to “Publish”. I hope that helps to you.

    Bulent

    #1172

    Hey

     

    This hasnt helped but I’m using ‘pages’ as opposed to ‘posts’ could this be the issue?

    Emma πŸ™‚

    #1173

    bsahin
    Keymaster

    Hey can you send me screenshot about this issue ? I need to more details.

    #1175
    #1176

    bsahin
    Keymaster

    Hey I can2t login and see your wp-admin (please don’t publish your admin info here) please take a screenshot about this issue and send here. Thats all.

    Thanks.
    Bulent

    #1178

    Hi
    file://localhost/Users/emmaheptonstall/Desktop/Screen%20shot%202012-08-22%20at%2013.55.02.png

    file://localhost/Users/emmaheptonstall/Desktop/Screen%20shot%202012-08-22%20at%2013.54.46.png

    Hope you can see these
    Thank you πŸ™‚

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)

You must be logged in to reply to this topic.