Site5

Menu

Support Forums

Images not appearing on main page

Home Forums Clippy Images not appearing on main page

Tagged: 

This topic contains 24 replies, has 11 voices, and was last updated by  liuchunkai 1 day, 15 hours ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Author
  • #8281

    When I make a post if it has an image at the top the image is not appearing in the preview on the main page. But it appears correctly in the full post.

    How can I fix this?

    Thank you.

     

    #8296

    Here is an example:

    http://victoriabethany.web44.net/

    If you click on “TEST POST” you will see that there is an image. But why is this not showing in post listing on the main page?

    #8313

    Bogdan Oasa
    Keymaster

    Hello,
    Try adding that picture as Featured Image for the post (right sidebar).

    #8413

    I tried that picture as Featured Image for the post, but thumbnail not showing on the main page.

    Why is this?

     

    #8417

    Hi,

    If you go to EDIT your post, can you see your image in the right-hand column as a “featured image”? Like this…

    http://i41.tinypic.com/2uffrq1.jpg

    #8422

    Hello,

    Thank you for your message.

    I added an image in the right-hand column as a “featured image”.

    Like this.(sorry for displaying in Japanese.)

    —Edit—

    http://i39.tinypic.com/oqde37.png

     

    But not appearing on the main page like this.

    —Main page—

    http://i42.tinypic.com/2vsemqc.png

    #8579

    nomur
    Member

    Hi

     

    This is happening with my site too. The featured image has been added but appears blank on front page. Is there a known issue?

    Thanks

    #8580

    Bogdan Oasa
    Keymaster

    Hello,
    Please give us your URLs for the websites.

    #8581

    nomur
    Member

    Hi Bogdan

    http://gumflapcraptrap.com/

    It’s the Macklemore post. I have inserted a featured image but it doesn’t display on the front page.

    Thanks

    #8582

    Bogdan Oasa
    Keymaster

    Please open /lib/post-formats/content.php and on the first line replace:

    <? the_post_thumbnail('post-thumb'); ?>

    with

    <?php the_post_thumbnail('post-thumb'); ?>
    #8583

    nomur
    Member

    Than you so much!

    That worked

    #8714

    Cynthialil
    Participant

    Not only did that not work for me, it broke the template so now standard post has a parse error

    Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/content/l/a/r/DELETED NAME HERE FOR SECURITY/html/offbeatshopping/wp-content/themes/clippy/lib/post-formats/content.php on line 1

    Image posts don’t show image. Love this theme, would really like to get it fixed.

    #8718

    Bogdan Oasa
    Keymaster

    Hello,
    Please paste here the code in the first line.

    #8841

    shanewang
    Member

    Is there a way to set pics hosted at other places as featured image? I would like to use CDN to host all my images…

    #9184

    benjit79
    Member

    I am also having this issue. Despite replacing the code it’s still not showing featured images. Can you help?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)

You must be logged in to reply to this topic.