Site5

Menu

Support Forums

How to make a text space?

Home Forums SimpleCorp How to make a text space?

Tagged: 

This topic contains 59 replies, has 6 voices, and was last updated by  liuchunkai 5 days, 17 hours ago.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)
  • Author
  • #11253

    adhityafernando
    Participant

    You’re awesome! It works, Guido.

    #11254

    adhityafernando
    Participant

    How about to justify text in content box on homepage?

    #11255

    adhityafernando
    Participant

    I tried all your suggestion to fix the tittle that appear in browser tab but nothing changes.
    I stuck on this
    I try to change pagename (also permalink underneath pagename) and nothing change. I don’t set a static blogpage in WordPress settings > Reading.
    I have to figure this out…

    #11260

    Guido
    Participant

    No idea how to solve that. Try to remove whole blog page and create a new blogpage with another name.

    The content box on homepage does not have it’s own class but is part of the one_half class.
    You can try this: .one_half {text-align:justify;}
    But the one_half might be used on other places in your theme too, so you need to check that.

    Guido

    #11261

    adhityafernando
    Participant

    Hi Guido, I have tried to insert that code. It works but it makes the justified text become untidy. But just forget it Guido, I feel I don’t need to change it anymore.

    About the tittle in the browser tab. I tried to change the permalink of the page to http://www.adhityafernando.com/blog. But once I open the page then appear this write.

    Index of /blog
    Parent Directory
    cgi-bin/

    Do you know why is this happen?

    #11263

    Guido
    Participant

    Hmm, strange. Guess pagename ‘blog’ causes this. So please use another pagename/permalink.

    #11265

    adhityafernando
    Participant

    Hi Guido, sorry that I have a login problem before.

    Yes that is the problem. But I also tried to make a page name blog but the page attribute>template: i use “default template” instead of “blog”. And the result is everything is fine. The name and tittle in browser look normal. But when I change the template to “blog” the problem that I tell you happened. So I conclude that the probleme is on “Blog template”. Do you also think the same?

    #11266

    adhityafernando
    Participant

    I feel bad…
    I want to solve this immediately..grr. I have to find out this.

    #11267

    Guido
    Participant

    Hi,

    I have no idea why this happens. Somehow the site ‘thinks’ blog is a homepage too. Strange. Try another name, without blog in it and see what happens.

    Blog-template has nothing to do with pagetitle, because pagetitle is located in file header.

    Guido

    #11268

    adhityafernando
    Participant

    Hi Guido,
    I’ve tried your idea and give it name “Journal” but the same problem is stil there.
    You are right, somehow the site ‘thinks’ blog is a homepage too.
    Maybe better I stop thingking about this….

    #11342

    adhityafernando
    Participant

    Hi Guido, I glad to tell you that the problem was resolved.
    I removed one of my SEO plugin, and now the tittle is back normal again.

    But now I have problem with my page:
    http://www.adhityafernando.com/gallery/
    http://www.adhityafernando.com/gallery/germany/

    I use wordpress gallery-plugin to make that page (http://wordpress.org/plugins/gallery-plugin/)
    The structure of above page shifted and seems broke. Please help me and review that page..

    #11344

    Guido
    Participant

    Guess something in css of that plugin messes things up.

    You can also upload all images to the default media-library and use this very simple plugin to open images in nice lightbox:
    http://wordpress.org/plugins/lightbox-gallery/

    Guido

    #11377

    adhityafernando
    Participant

    Ouh again I don’t know about css..
    I find this plugin (gallery-plugin) is very interesting because it’s show images just like portfolio (it has own template).
    I wonder if you know what I should fix…

    I’ve just tried to use lightbox-gallery, but it’s not function to build gallery post just like gallery-plugin.

    #11383

    Guido
    Participant

    Yes, ‘my’ plugin only contains a lightbox, so no actual gallery.

    I try to look at your plugin later. Don’t have time now.

    Guido

    #11385

    adhityafernando
    Participant

    Yes actual gallery, I’m so wanted of it..

    Wow thank you so much Guidoe. I’m feeling hopeful for it.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)

You must be logged in to reply to this topic.