Site5

Menu

Support Forums

Featured Image doesn't work

Home Forums JournalCrunch Featured Image doesn't work

Tagged: 

This topic contains 21 replies, has 8 voices, and was last updated by  wanglili 2 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author
  • #555

    Heffa
    Participant

    Hey,
    I just installed this layout today and it seems, that no image is shown, just the image title … anything I did wrong?

    Thanks! 🙂

    #565

    Heffa
    Participant

    add: also images of slider and featured posts don’t work

    #568

    Same for me : / tell me if you get solution

    link to my site using this theme to see what i mean: xn--mittml-mua.nu

    //

    PalmgrenWirth

    #575

    Gabi Schiopu
    Keymaster

    @heffa, a link to your site might be useful for us to check the issue.

    #582

    @Gabi.schiopu

    I have the exact same issue as @heffa .

    my site url is http://www.xn--mittml-mua.nu (IDN domain)

    Thanks in advance

    #583

    Heffa
    Participant

    Okay … I have to activate it
    Here’s the link: http://secretsofrock.net

    Thanks 🙂

    #585

    Gabi Schiopu
    Keymaster

    Our themes are using Timthumb script for image resize. You might need to check some settings, you can see here, point 4, 5 and 6 : http://www.binarymoon.co.uk/2010/11/timthumb-hints-tips/

    #587

    @gabi.schiopu

    Where can i get Timthumb plugin for wordpress , i link to download would be very kind :).

    #588

    Heffa
    Participant

    Hahah … just the permission fault x_x
    Omg, thanks a lot ♥

    #589

    Heffa
    Participant

    @palmgrenwirth: when you start a new article/post, did you checked the “featured image” when you’ve uploaded a new image?
    Check the overview of all your articles, got “thumbnail” column an image? If not, so you just didn’t add a featured image yet to the article 😛

    the “timthumb”-feature is within the theme just need permission (what was my fault :P)
    Hope it’s helpfully 🙂

    #590

    @Heffa

    Yes i got thumbnails on all posts.

    Where did you change permission on ftp if so on what directory/map?

    #594

    Heffa
    Participant

    Mhm, I wasn’t sure so I just set the whole theme on 777 (ftp) 😛

    #595

    Heffa
    Participant

    May look at this, gabi said, it helps me 🙂

    Our themes are using Timthumb script for image resize. You might need to check some settings, you can see here, point 4, 5 and 6 : http://www.binarymoon.co.uk/2010/11/timthumb-hints-tips/

    #600

    @heffa

     

    Thank you ill try 🙂

    #601

    It works very good now thank you :D!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)

You must be logged in to reply to this topic.